Bilute de branza

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6077 vizualizari

 

Dupa ce am vazut la divainbucatarie a trebuit sa le fac si eu,putin mai altfel.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr de feta sau telemea
  • masline verzi cu ardei rosu
  • condimente: cimbru,marar uscat,ras-el-hannouth,zaatar,usturoi granulat,usturoi pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza:

 

Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.

Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.

Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,

Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe