Biscotti cu migdale si merisoare

de Criss in Prajituri, 14 Dec 2011 | 5378 vizualizari

COMENTARII (24)

danakarin 1

14.12.2011, 05:40

super ti-au iesit,o trec la favo !! interesant modul de copt !!

corina241 1

14.12.2011, 08:05

Le adorrrrr eu innebunesc pe toata lumea pentru acei biscuiti cu migdale,pungile de 1,5 kg sunt preferatele mele dar acum ''fur'' si eu reteta ...La favorite cu ea

Panacris 1

14.12.2011, 08:16

Interesant si delicios! Oare cu ciocolata normala merge?

diaconta 1

14.12.2011, 08:34

deliciosi

gaby_duceag 1

14.12.2011, 08:35

Ce fain arata-n cutia aia

Miha 1

14.12.2011, 09:21

Faini, faini rau de tot!

RuxyRux 1

14.12.2011, 09:22

Sigur si precis deliciosi!!!!

mamaieelena 1

14.12.2011, 09:43

buni,buni

Mitinita 1

14.12.2011, 09:46

si un biscotti te rog

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 10:00

ce bine arata

deliciousflavours 1

14.12.2011, 10:16

tot am vazut fel si fel de biscotti....ale tale arata foarte bine si imi plac si ingredientele!

Rocsi 1

14.12.2011, 10:39

Am facut si eu dar cu ciocolata..sunt nemaipomeniti!!!

Lau 1

14.12.2011, 12:56

delicioase

Criss 1

14.12.2011, 13:04

Multumesc dragelor.

alldaycooking 1

14.12.2011, 13:59

Kadia80 1

14.12.2011, 14:44

foarte reusiti!

Criss 1

14.12.2011, 20:57

Corina, ma bucur ca iti place reteta mea.

Criss 1

14.12.2011, 20:58

Panacris, am facut si cu ciocolata normala si cu nuci sau cu alune. Deliciosi!

Criss 1

14.12.2011, 20:59

Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Sunteti niste dulci.

MotanLaOale 1

14.12.2011, 22:07

bun bun

mirela0911 1

14.12.2011, 23:28

iau cutia daca tot ai umplut-o!

kamy 1

15.12.2011, 14:27

ce buni sunt

Criss 1

17.12.2011, 12:33

Multumesc dragelor.

Criss 1

17.12.2011, 12:33

Mirela, eu am umplut cutia, dar degeaba. Au avut altii grija sa nu stea prea mult timp umpluta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Potcoave