Simplu de realizat...de efect si tare buni !!!
Untul se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema.
Adaugam faina ,praful de copt si sare.Amestecam bine pana obtinem un aluat pe care sa il putem modela cu usurinta.
Impartim aluatul in doua parti egale. La una din jumatati adaugam cacao.
Lasam cele doua aluaturi la rigider pentru 30 minute.
Formam apoi fasii din ambele aluaturi pe care le lipim intre ele cu albus,alternand culorile incat sa iasa model de sah.
Se da iar la rigider pentru 1 ora.
Se taie cu un cutit din sulul de aluat.
Punem biscuitii formati in tava la 180 grade celsius pentru 10 minute.
Se lasa sa se raceasca si apoi se servesc .
1
Nu lasati in cuptor mai mult de 10 minute deoarece biscuitii cand se racesc se vor intari prea tare.
2
Topiti untul inainte ...asa se va amesteca mai usor cu zaharul.