Biscuiti cu gem de caise

de divainbucatarie in Prajituri, 19 Aug 2011 | 5537 vizualizari

 

Biscuiti cu gem de caise, de savurat dimineata la o cafea

 

INGREDIENTE

Ce ingrediente sunt necesare pentru Biscuiti cu gem de caise:

  • 250 g faina
  • 110 g zahar pudra
  • 2-3 linguri zahar pentru pudrat
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
  • 1 -2 linguri gem de caise
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem de caise:

Preparare Biscuiti cu gem de caise

Incingem cuptorul la 200°C. Tapetam tavile cu hartie de copt, pentru a pune biscuitii direct in tava. Punem faina si zaharul intr-un bol si le amestecam. Taiem untul in bucati mici, il punem peste faina si amestecam cu mana pana obtinem un aluat nisipos.

Facem o gaura in centrul aluatului. In aceasta turnam oul batut cu laptele.

Amestecam bine. Daca aluatul este prea uscat adaugam putin lapte, iar daca este prea umed şi lipicios, putina faina. Facem bilute din aluat. Le punem in tava. In mijlocul bilutelor facem o gaura mica, dar nu pana la fund. Punem in fiecare gaura gem de caise.

Coacem biscuitii timp de 10 minute la 200°C si inca 5 minute la 180°C. Cand ii scoatem din cuptor presaram zahar pudra. Ii lasam sa raceasca pe un grilaj apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada