Pentru azi îți propunem o variantă delicioasă de biscuiți fragezi cu mere. Se pregătesc ușor din câteva ingrediente.
Pentru acești Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă, sunt necesare următoarele ingrediente: unt, făină, zahăr, ouă, mere și fulgi de migdale.
Cum se prepara acesti Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Pune untul moale într-un bol, adaugă făina și un praf de sare și începe să frămânți până devine aluatul nisipos. Adaugă gălbenușurile, esența de vanilie și zahărul. Frământă bine până la omogenizare. În cazul în care aluatul este prea dens, poți adăuga 1-2 lg de apă rece. Taie merele cubulețe și pune-le peste aluat. Frământă ca să se incorporeze. Formează bile și așază-le în tava de copt, la distanță de 2-3 cm una de cealaltă pentru la își vor mari volumul la copt. Presară fulgi de migdale și presează-i ușor în aluat. Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 20 de minute, în funcție de cuptor. După coacere, scoate tava din cuptor și lasă biscuiții la temperat. Sunt foarte fragezi și delicioși.