Biscuiti cu ovaz si ciocolata

de Irina in Prajituri, 28 Oct 2013 | 14501 vizualizari

 

De cate ori mergem la o cafenea imi place sa-mi iau, alaturi de cafea, un biscuit din ala mare, mare de ovaz, cu ciocolata. Atat de mult imi plac incat am zis ca-i cazul sa fac si eu. Evident, sunt muuuult mai buni...

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 350 g faina de ovaz
  • 250 g unt moale
  • 400 g zahar brun
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 100 g miez de nuca
  • 1 ciocolata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ovaz si ciocolata:

Cei mai buni biscuiti, ever! Nu degeaba prefer eu dulciurile facute in casa.

Am incins intai cuptorul la 180 grade.

Am pus untul topit impreuna cu zaharul si le-am mixat, dupa care am adaugat ouale, praful de sare, faina alba si praful de copt.

Am incorporat apoi faina de ovaz, nuca si ciocolata.

Am tapetat tava aragazului cu foaie de copt si am pus din compozitie cate o lingura plina din loc in loc.

Am lasat destul spatiu intre biscuiti, pentru ca aluatul se lasa.

Am pus tava la cuptor pentru 20 minute.

Daca faceti biscuitii mai mici, reduceti timpul de coacere. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Intercontinental