Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 4564 vizualizari

 

Nimic nu este mai frumos decat atunci cand dai frau imaginatiei. Asa am facut eu aseara cand aveam o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut.
Biscuitii astia sunt deliciosi. Aroma parmezanului este extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr ulei de palmier sau unt
  • 2 galbenusuri de oua
  • 4 linguri de lapte
  • 2 linguri de mac
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras:

Se amesteca toate ingredientele, se formeaza o bila de aluat, se lasa la odihnit 20 minute in frigider apoi se intinde de cca 5 mm pe baza de lucru si se decupeaza diferite forme.

Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade, pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 15 minute.

Sunt foarte gustosi, aromati si fragezi.

TIPS-URI

1

Ratustele sunt pentru decor, dand o atmosfera aparte alaturi de iepurasul cu cosulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitive