Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 4104 vizualizari

 

Nu va puteti imagina cat sunt de fragezi...au fost dementiali ... merita din plin sa fie incercati .

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt ( sau margarina)
  • 50 g zahar tos
  • 1 ou
  • 3 linguri suc de portocala
  • 150 g faina tip '00'
  • 1\4 praf de copt
  • pepite de ciocolata
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata:

Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .

Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o crema de culoare alba .

Adaugam oul,sucul de portocala si mixam bine in continuare .

Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele.

La sfarsit punem pepitele de ciocolata si amestecam.

Acoperim bolul cu folie de plastic si dam la frigider pentru cateva ore .

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in tava lasand spatiu intre biscuiti. Pentru o forma mai frumoasa folositi posh-ul. 

Dam la cuptor la 180 grade pana ce biscuitii sunt usor maronii pe margini. ( in jur de 10 minute) .

Se lasa sa se racoreasca ( daca este posibil) :) 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Capsunica"