Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide

de naomy in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 9466 vizualizari

 

o noua inventie ,un nou bun mic dejun:D

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina de musli(eu am facut din musli faina la robot)
  • 150 faina integrala
  • 50 mil miere
  • 50 gr zahar brun
  • 25 mil lapte
  • 1 ou
  • 70 gr stafide
  • 70 gr unt
  • 30 nuca macinata
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 praf de copt
  • jumatate de lingurita sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide:

Amestecam faina integrala cu cea de musli adaugam praful de copt , sarea ,si  impreuna cu untul framantam bine pana se obtine un aluat sfaramicios.

Adaugam zaharul, mierea, stafidele, nuca, oul, laptele si uleiul de masline si amestecam bine.

Vom obtine un aluat lipicios pe care il vom pune cu lingura in tava ,..

Eu am facut biscuiti mai mari deoarece am vrut sa fie mai pufosi ,si intradevar asa si au iesit.

Se pun in tava tapetata cu hartie si se lasa 15 min la cuptorul incins la 200 grade.(grija ca se coc repede ,poate nu-i necesar sa-i lasati asa mult ,eu i-am cam prajit :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

naomy 1

16.10.2011, 14:16

alinutzika,sunt foarte deliciosi si asa de moi si sfaramiciosi ,de se topesc in gura

naomy 1

16.10.2011, 14:18

rocsi ,ma bucur ca iti plac ,nu o sa regreti daca incerci

MIUTA 1

17.10.2011, 18:05

Cred ca sunt deliciosi,imi plac tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]