Biscuiti Nescafe

de Giana in Prajituri, 21 Mai 2014 | 6930 vizualizari

 

V-ati baut cafeaua? Azi am pregatit niste biscuiti aromati care merg foarte bine langa o ceasca de cafea. Simtiti aroma de cafea a biscuitilor faramiciosi?

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pachet margarina (moale)
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura nescafe
  • 1 plic praf de copt
  • faina (cat cuprinde)
  • nuci pisate. Eu am folosit si nuca de cocos, fistic, susam si granule de zahar colorate
Portii: 32
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Nescafe:

Se separa galbenusul de albus. Albusul se va folosi pt a unge biscuitii deasupra.

Galbenusul se bate cu zaharul, apoi se adauga nescafe, margarina moale, faina si praful de copt. Se framanta aluatul pana devine nelipicios si usor de modelat. Aluatul nu trebuie sa fie prea tare. Nu am scris cantitatea de faina pentru ca nu am masurat. Am adaugat faina treptat in functie de necesitate.

Modelam intre palme bilute din aluat si le ungem cu albus de ou deasupra apoi le "imbracam" cu nuca pisata.

Se aseaza biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul incins la 180`.

Timp de coacere: aproximativ 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Nescafe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Micutza Luana 1

21.05.2014, 23:01

buni buni

Nicole28 1

21.05.2014, 23:07

Tare buni!

Giana 1

22.05.2014, 08:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Fulg de nea"