Black Soup

de nico15 in Supe, 5 Noi 2010 | 6998 vizualizari

 

Deliciosssssssssssssssss

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de fasole neagra
  • ½ de capatana de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • 1 ardei
  • 2-3 guineo(banane mici verzi)doar bananele verzi mici se folosesc nu si cele galbene.
  • 2-3 oua
  • 2-3 lingurite de zahar,
  • sare,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Soup:

Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune incepandu-se fierberea fasolei(black soup).

Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea, daca este aproape gata se curata 2-3 banane verzi mici(guineo)si se pun intregi in supa, se iau si se spala 2-3 oua se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja(uimirea mare a fost foarte mare, dar acesta este obiceiul), continuandu-se fierberea inca 15 minute.

Inainte de a se stinge focul se-ncearca daca fasolea este facuta se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele, se va curata oul(ouale) si se vor pune si ele in farfurii, se va adauga fasolea peste(black soup) si se serveste cu felii de avocado proaspat, in loc de paine daca doriti se serveste cu tortilla de porumb.

Poate vi se va parea ciudata aceasta reteta dar este buna, prima data sincer nu mi-a placut culoarea dar am incercat aceasta “black soup” care este ca o ciorba de fasole si are un gust bun.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Soup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (8)

nico15 1

06.11.2010, 15:56

Da Iubita, este originara din Costa Rica

vanilla 1

09.11.2010, 16:51

asta trebuie sa fie de impresionat musafirii!!!!

adry88 1

10.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]