Blat de tort clasic

de MotanLaOale in Scoala de gatit Bucataras, 18 Ian 2020 | 8370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • CANA DE 250ml
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort clasic:

Ouale se separa in albusuri si galbenusuri.

Se bat albusurile cu un praf de sare.

Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o crema lucioasa.

Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.

Se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.

Se toarna intr-o forma (diametru 26 cm) unsa cu unt si se coace in cuptor 25-30 minute.

Se incearca cu scobitoarea.

Cand este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.

Se taie in trei doar a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort clasic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata - Desertul perfect pentru orice ocazie