Blue cheese dip

de lira in Sosuri, 11 Iul 2010 | 28738 vizualizari

 

Am primit laude si felicitari de fiecare data cand l-am facut ... deci e comestibil, asa de comestibil ca nu te mai opresti o data ce ai gustat.

 

INGREDIENTE

  • 100 g smantana
  • 100 g maioneza
  • 100 g blue cheese
  • un catel de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blue cheese dip:

Usturoiul se piseaza, patrunjelul se taie si se adauga intr-un bol alaturi de branza cu mucegai sfaramata.

Se condimenteaza cu piper si se adauga smantana. Eu am amestecat cu mixerul, dar data viitoare o sa folosesc blenderul pentru a sfarama mai bine branza.

Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se adauga maioneza si se amesteca cu o lingura. Daca amestecati cu mixerul riscati sa se taie compozitia.

Eu am servit acest dip cu tortilla chips. Merge foarte bine si cu cartofi copti sau cu bastonase taiate din legume. Ramane la imaginatia voastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blue cheese dip" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi cu nuca si patrunjel verde