Bomboane ninse

de Georgiana78 in Prajituri, 31 Ian 2013 | 4863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti faramati
  • 200 ml apa
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri rase cacao
  • 100 gr rahat
  • 50 gr stafide
  • 50 gr nuci macinate
  • esenta rom
  • fulgi cocos pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane ninse:

- apa se fierbe cu zaharul, se obtine un sirop in care se incorporeaza cacaua si se mai fierbe putin

- se ia de pe foc si se adauga nuca macinata, rahatul taiat marunt, stafidele tinute in prealabil in rom si esenta de rom, iar la final se adauga biscuitii si se amesteca bine.

- se formeaza cu mana unsa cu putin ulei bomboanele de marimea unei nuci si se tavalesc prin fulgii de cocos.

- se mai lasa un timp sa se patrunda gusturile, la rece, apoi se servesc alaturi de un ceai!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane ninse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (17)

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:20

Dora

RoXx

Gaby

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:20

Cris Multumesc! Da este un set de farfuriute....si mie imi plac!

Georgiana78 1

31.01.2013, 19:21

Bunica... ...multumesc! Ma bucur ca va plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]