Bors cu bucatele

de RuxyRux in Ciorbe, 24 Dec 2010 | 3414 vizualizari

 

O reteta din Moldova ( zona Piatra Neamt) de bors cu bucatele de carne, eu am folosit curcan. Secretul acestui bors este ca legumele si carnea se taie din cutit bucatele, foarte foarte mici . Grozav!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept curcan taiat bucatele foarte foarte mici( atentie la degete)
  • Zarzavat de ciorba:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina mare patrunjel
  • o telina
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei grasi ( culori diferite)
  • 2 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 3 linguri suc rosii( bulion de casa)
  • 2 oua batute usor
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu bucatele:

Sotam in putin ulei legumele taiate foarte foarte marunt impreuna cu carnea taiata la fel si apoi adaugam apa si lasam sa fiarba bine. Cartofii nu-i adaugam de la inceput ci dupa 25 de minute deoarece fiind taiati atat de mic se pot zdrobi usor.

Cand totul este fiert adaugam sucul de rosii( bulionul) , apoi batem oul cu putin bors si dregem ciorba.

Leusteanul se presara din belsug si se serveste cu smantana....extra super gustos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu bucatele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi