Bors cu carne de porc

de kamy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 7280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu os
  • un castronel de mix de legume cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 l bors
  • sare,piper
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Carnea de porc,o calim in putin ulei pana se albeste.

Adaugam ceapa taiata marunt,morcovul ras,calim putin si punem apa fierbinte, sare si lasam sa fiarba pana carnea e aproape facuta,dupa care adaugam mix-ul de legume cu orez si ardeiul taiat cubulete.

Cand sunt fierte legumele,adaugam borsul,dupa gust.(pe care l-am dat intr-un clocot)Gustam,punem sare,piper,oprim focul si adaugam leustean din belsug.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coasta afumata