Bors cu pui de tara

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 5271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara (sau doar tacamuri de pui)
  • taietei de casa (facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 cepe uscate (galbene)
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • un cartof mare
  • un dovlecel mic
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • o cescuta cu suc de rosii sau bulion
  • 400 ml bors umplut in casa
  • patrunjel si leustean , verdeturi proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu pui de tara:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot,  punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de pui