Bors de aripioare pui

de COSTEO in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 18204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripi pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei (rosu sau verde)
  • 2 feliute telina
  • 1 lgt patrunjel
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • bors dupa gust
  • 1 pumn de fidea lata( taitei de casa)
  • sare
  • piper
  • 1 fir cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de aripioare pui:

Aripioarele se curata bine,se parlesc si se freaca cu malai,se sareaza putin si se lasa sa stea astfel 10-15 minute.

In acest timp se pune oala cu apa la foc si cand incepe a clocoti, se pune ceapa taiata marunt.

Radacinoasele ,curatate si spalate,se dau prin razatoare sau se taie cubulete si se pun peste ceapa.Se lasa sa dea din nou in fiert si dupa 8-10 minute se pun aripioarele.Se adauga si 3 linguri de bulion.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte se adauga 1 pumn de fidea sau taitei de casa,si apoi borsul care in prealabil este infierbantat pana la punctul de fierbere.

Se mai lasa sa dea 2-3 clocote ,apoi se ia deoparte.Se potriveste de sare,iar inainte de a se servi la masa se adauga verdeturile taiate fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de aripioare pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

COSTEO 1

12.05.2013, 16:57

Va invit la masa dragilor!

MotanLaOale 1

12.05.2013, 18:10

Rocsi 1

12.05.2013, 22:16

La asa bors bun nu lipsesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu galuste