Bors de cartofi

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2011 | 13587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi,
  • un morcov,
  • o ceapa,
  • jumate de ardel rosu,
  • jumate de ardel verde,
  • o rosie,
  • 2 linguri de bulion,
  • leustean,
  • pantrunjel,
  • bors magic,
  • sare,
  • piper,
  • 3 l. apa,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  taiem ceapa, rosia si jumatatile de ardei in cubulete. morcovul il dam pe razatoarea mare. cartofii i-am taiat in cuburi.

 punem apa in oala ( eu am avut cateva oase de pui si le am fiert mai intai in apa 30 minute. am scos oasele si am strecurat apa) si punem totul in apa la fiert (20 minute),

 punem bulionul,borsul magic, sarea, piperul si mai lasam sa dea un clocot,

tocam leusteanul, il punem in bors, luam oala de pe foc punem capacul si lasam 10 minute la odihnit,

 punem in farfurie si decoram cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa - crema de pui cu legume