Bors de cartofi cu afumatura si leustean

de housy in Ciorbe, 14 Oct 2010 | 10291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4 cartofi potriviti ca marime
  • - 1 ceapa micuta
  • - afumatura - de care aveti (eu am pus scarita de porc)
  • - un cubulet Knorr cu afumatura
  • - leustean
  • - 1/2 cana de bors de putina
  • - sare
  • - 1 morcovel micut
  • - piper
  • - 1 lingura smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu afumatura si leustean:

- ceapa se toaca marunt

- morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici

- cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari

- legumele se pun la fiert in apa

- cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, sarea si piperul

- afumatura se taie bucati cat se poate de mici, se spala si se adauga in oala

- separat se da un clocot la bors

- cand ciorba e aproape gata se adauga borsul si leusteanul tocat marunt

- intr-un bol se scot 4-5 linguri din zeama fierbinte si se amesteca cu smantana, dupa care se toarna inapoi in oala 

- servirea se face calda

                                                              Satioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu afumatura si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci Portobello