Bors de crap, cu zdrente de ou

de katty in Crap / Caras, 20 Noi 2021 | 5247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crap (capul si bucati cu carne)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • 2 ouq
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap, cu zdrente de ou:

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la cap si le pastram deoparte. Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.

Intr-o oala incintam uleiul si punem la calit morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si spre final ceapa. Cand toate legumele au inceput sa se inmoaie, stingem cu zeama de peste si fierbem 10 minute.

Adaugam rosiile si mai fierbem 5 minute.

Adaugam bucatile de peste, borsul fiert separat, sare si piper dupa gust si fierbem 10 minute.

Batem ouale intr-un castron si turnam in fir subtire in oala. Adaugam leusteanul in vas si oprim focul. Acoperim cu un capac.

Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap, cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]