Bors de crap, cu zdrente de ou

de katty in Crap / Caras, 20 Noi 2021 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crap (capul si bucati cu carne)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • 2 ouq
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap, cu zdrente de ou:

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la cap si le pastram deoparte. Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.

Intr-o oala incintam uleiul si punem la calit morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si spre final ceapa. Cand toate legumele au inceput sa se inmoaie, stingem cu zeama de peste si fierbem 10 minute.

Adaugam rosiile si mai fierbem 5 minute.

Adaugam bucatile de peste, borsul fiert separat, sare si piper dupa gust si fierbem 10 minute.

Batem ouale intr-un castron si turnam in fir subtire in oala. Adaugam leusteanul in vas si oprim focul. Acoperim cu un capac.

Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap, cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

22.11.2021, 15:52

- Andreea - 1

22.11.2021, 17:35

Panacris 1

22.11.2021, 22:02

Bună idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste