Bors de fasole cu ciuperci si spanac

de katty in Mancaruri de post, 11 Feb 2018 | 6081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva fasole alba
  • o mana spanac proaspat
  • bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta gogosari
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 inguri ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole cu ciuperci si spanac:

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete. Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba, pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cartofi, la tigaie