Bors de pasare

de Gherca Daniela in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2014 | 7025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi medii
  • bulion
  • cimbru uscat
  • leustean uscat
  • patrunjel uscat
  • 1 lingura delikat cu gust de pui
  • fidea
  • sare
  • bors sau bors magic pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul ( eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea. 

Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.

Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place! 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte

2

Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 09:01

Va multumesc dragilor! Intr-adevar a iesit tare buna!

MOKUSKA 1

21.11.2014, 11:07

ce bunatate

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 11:36

Mokuska

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei umpluti si smantana