Bors de pui

de pity19 in Ciorbe, 28 Apr 2014 | 3506 vizualizari

 

A iesit foarte foarte gustos!!
Ca la mama acasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 litru bors de casa
  • spate de pui 2-3 bucati
  • leustean
  • sare
  • piper
  • vegeta ( cine doreste )
  • apa
  • ulei 1 lg
  • un ardei rosu
  • 1-2 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Taiem carnea bucatele , punem la fiert in oala cu apa , lasam pe foc ;

Morcovii si ardeiul ii tocam marunt , adaugam la carnea de pui si lasam sa fiarba ;

Cand au fiert punem borsul , dupa gust , condimentam , presaram leustean tocat deasupra dupa stingerea focului punem in farfurie si servim!

TIPS-URI

1

Ulei eu nu am mai pus

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ligia Bxl 1

28.04.2014, 11:41

doar morcovi si ardei se pune la borsul asta? ceapa nu? cred ca e tare bun,nu am mai mancat cu bors de mult

pity19 1

28.04.2014, 12:19

Nu pun ceapa in mancare ptr ca un membru din familie nu mananca!

Rocsi 1

28.04.2014, 20:47

Imi place borsul de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci pleurotus si piept de pui