Borș de somon

de elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe, 23 Iun 2015 | 6176 vizualizari

 

INGREDIENTE

2 litri apă

1 litru borș

2 capete de somon - aprox. 1 kg

2 cepe

2 morcovi

1/2 țelină mică

1/2 ardei gras roșu

1/2 conservă roșii

1/2 legătură leuștean

1/2 legătură mărar

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș de somon:

Se pune apa la fiert, iar când începe să fiarbă, se adaugă ceapa, țelina și morcovul tocate mărunt. După ce au fiert 15 minute, adăugăm roșiile tocate și ardeiul gras tăiat cubulețe. Se mai lasă la fiert 10 minute, după care adăugăm borșul. Se lasă să mai fiarbă alte 10 minute, după care adăugăm căpățânile de somon spălate bine în mai multe ape și curățate ( mă refer la urechi). Se lasă alte 10 minute la fiert și stingem focul. Adăugăm sare și verdeața spălată și tocată mărunt. Căpățânile fiind foarte mari se scot, se lasă un pic la răcit, se scoate toată carnea de pe ele, după care se poate adăuga din nou în borș. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]