Bostan copt

de Zamfira in Mancaruri de post, 18 Noi 2012 | 9011 vizualizari

 

Bostanul este o baza buna pentru multe preparate gustoase. Putem sa-l folosim la umplerea placintelor, strudelelor, baza pentru creme, piure de bostan, inlocuieste cartoful sau pur si simplu ca desert.

 

INGREDIENTE

  • bostan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt:

Spalam coaja bostanului, il portionam si indepartam semintele. Punem feliile de bostan pe o tava de copt si-l dam la cuptor pentru aproximativ 100 - 120 minute. Daca miezul nu este suficient de dulce (dupa coacere) putem adauga zahar sau miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

19.11.2012, 22:46

si mie imi place bostanul...doar acum e momentul sa mancam asa ceva...un desert de exceptie

andreea_angelo 1

02.12.2012, 21:56

vaii,mi-ai amintit de bunica mea,imi facea saraca cand mergeam la ea in vacanta,cred ca tre sa ii mai fac o vizita cat de curand sa vad daca are bostani

Zamfira 1

02.12.2012, 23:39

o minunatie....si mie imi aduce aminte de copilarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu bostan