Bradut cu somon afumat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 5244 vizualizari

 

Cu 1 aluat foietaj am făcut două coronite și un bradut  pentru Revelionul de Anul Nou.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 100 gr somon afumat
  • 1 gălbenuș de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bradut cu somon afumat:

Intindem foaia de aluat de foietaj. Decupam bradutul si-l punem pe o foaie de copt . Taiem ramurile, punem bucatele de somon deasupra .

Le răsucim ușor. Se incalzeste cuptorul la 180 °.Se amesteca gălbenușul de ou cu 2 lingurite de lapte rece. Ungem bradutul cu ou. 

Dati la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.

Serviti imediat! Poftă bună !!!!

TIPS-URI

1

am copt coronitele in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Bradut cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

09.01.2016, 21:09

Gicuta 1

09.01.2016, 21:23

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:15

Ce frumos e !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]