Branza iute cu mirodenii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 4045 vizualizari

 

Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • branza dulce bulgarasi 1 kg ;
  • branza sarata de vaca 200 grame;
  • smantana grasa 650 grame;
  • cimbru 1 lingura;
  • boia de ardei iute 2-3 linguri;(depinde cat de picanta vreti sa fie)
  • Delikat de legume 1 lingurita plina ochi;
  • 1 lingura de ulei de masline.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza iute cu mirodenii:

Se ia branza telemea si se taie cubulete mici.O punem intr-un vas si o zdrobim pana devine marunta, aproape insesizabila.

Luam branza bulgarasi ,adaugam peste ea smantana si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.Adaugam peste compozitie si branza telemea zdrobita.

Adaugam uleiul de masline,cimbrul,boiaua si delikatul si amestecam bine toate componentele pana se omogenizeaza .

 

TIPS-URI

1

recomand sa fie folosit robotul la aceasta operatiune , ca sa fie mai fin amestecul; dar se poate face si cu furculita si o spatula din lemn, dar dureaza mult mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza iute cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat