Branza ricotta la cuptor

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4460 vizualizari

 

Celor carora le place branza nesarata, fie ca aperitiv cu salata, fie intr-o combinatie de mancaruri usoare. Eu am pregatit-o cu fileuri de pangasius la cuptor si mix de salata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 6 bucati:
  • 250 gr branza ricotta
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 1 ou batut usor
  • busuioc proaspat tocat marunt sau busuioc uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza ricotta la cuptor:

Amesteci toate ingredientele mai putin busuiocul. Jumatate din cantitatea de busuioc o presari pe fundul unor forme de silicon (de muffins sau similare, eu am folosit o tava de silicon cu niste adancituri dreptunghiulare), imparti aluatul egal si torni in fiecare forma cam o lingura si jumatate de compozitie, apoi presari iar niste busuioc. Formele se pun intr-o tava cu apa pana la jumatea lor si tava se introduce in cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aprox. o ora, sau pana se rumenesc la suprafata bucatile de branza.
Branza o scoti din forme dupa minimum 10 min dupa ce ai scos-o din cuptor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza ricotta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fitos