Briose aperitiv

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2014 | 6844 vizualizari

 

Usor de pregatit si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr salam/sunca presata/piept pui fiert/kaizer/cabanos sau ce ne place
  • 300 gr cascaval
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 1 ardei gras rosu sau gogosar
  • 5 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf copt
  • condimente
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Mod de preparare

 

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute usor, sarea, piperul si condimentele. Adaugam faina si praful de copt si omogenizam compozitia. Umplem formele de briose  trei sferturi cu compozitie. Dam la cuptor pana se rumenesc. Se scot din cuptor si le lasam la racit. Sunt bune atat calde, cat si reci.

TIPS-URI

1

se pot face doar din legume

2

se poate adauga si porumb boabe

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

violeta30 1

13.10.2014, 16:24

Se fac foarte usor, dar la fel si dispar

MotanLaOale 1

13.10.2014, 22:58

Bya Ralu 1

15.10.2014, 18:41

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu masline si sunca