Briose "Brownie Cappucino"

de Miha in Prajituri, 11 Mar 2010 | 12546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 250 g iaurt Cremosso cu straciatella
  • 2 linguri cacao neagra
  • 1 praf de copt
  • 150 g faina
  • esenta de rom
  • Pentru crema:
  • 150 g branza Almette cu smantana
  • 100 g zahar (pudra)
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • esenta de vanilie
  • Pentru decor:
  • bombonele de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose "Brownie Cappucino":

Briose:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si omogenizam. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor.

Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu, in jur de 20-25 de minute.

Crema:

Branza Almette se mixeaza impreuna cu untul moale, pana obtinem o crema pufoasa. adaugam zaharul si esenta de vanilie, iar la sfarsit scortisoara. Se da la rece pana sunt gata de copt briosele.

Briosele coape si racite se acopera cu crema si se orneaza cu bombonele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose "Brownie Cappucino"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Day and night