Briose cu branza de vaci

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 7077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina (se poate folosi si faina integrala de grau)
  • 2 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 150 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
  • 4 lg cacao
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • un ou
  • 3 lg zahar brun
  • zahar pudre
  • un iaurt cu fructe
  • zmeura, visine sau orice fruct aveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema.

In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se pune o lingura de aluat, peste care se adauga o lingurita de crema si fructe, care se apasa putin in crema.

Se coc la 180 de grade pentru 25-30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Magdalene cu crema mascarpone si fructe