Briose cu ciocolata

de e_Delicios100 in Dulciuri, 17 Feb 2016 | 4319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 100ml ulei
  • 6 linguri faina alba
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

1. In bolul unui mixer se bat albusurile spuma cu un pic de sare.

2. Intr-un alt vas se mesteca faina cu praful de de copt.

3. Peste cacao se toarna 1-2 linurite de ulei si se mesteca pina se obtine o pasta.

4. Galbenusurile cu zaharul le mixam, pe parcurs adaugam uleiul ramas putin cite putin continuind mixarea pina se obtine o pasta mai densa.

5. Galbenusurile mixate le adaugam  peste ablusurile spuma si incorporam cu o spatula incet de tot prin miscari circulare ca sa nu stricam spuma, adaugam cacaua apoi faina trebuta prin sita.

6. Cu ajutorul unei linguri puneti aluatul in forme si bagati in cuptorul preincalzit la 180 grade in timp mediu de 30-40 min in dependenta de cuptor.

NOTA:  Puteti sa decorati cu ciocolata topita si migdale sau sa puneti in fiecare briosa cite o bucata de ciocolata inaite de a o baga in cuptor. Apropo, cacaua este optionala, puteti face si briose aurii daca o excludeti sau nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]