Briose cu fulgi de ciocolata

de butoiaurora76 in Prajituri, 10 Iul 2013 | 9523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar praf
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 75 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 40 g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se pregatesc 12 forme din hartie pe o tava si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se amesteca bine cu o lingura intr-un bol ingredientele uscate. Se adauga ouale, laptele si uleiul si se bat bine cu mixerul sau cu telul aprox. 2 minute pana obtinem un aluat lucios. 

Se adauga jumatate din fulgii de ciocolata si se incorporeaza usor cu telul. Se dozeaza aluatul in cantitati egale in forme si se presara deasupra fulgii de ciocolata ramasi.

Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasa sa se raceasca si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata