Briose cu fulgi de ciocolata

de butoiaurora76 in Prajituri, 10 Iul 2013 | 10404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar praf
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 75 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 40 g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se pregatesc 12 forme din hartie pe o tava si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se amesteca bine cu o lingura intr-un bol ingredientele uscate. Se adauga ouale, laptele si uleiul si se bat bine cu mixerul sau cu telul aprox. 2 minute pana obtinem un aluat lucios. 

Se adauga jumatate din fulgii de ciocolata si se incorporeaza usor cu telul. Se dozeaza aluatul in cantitati egale in forme si se presara deasupra fulgii de ciocolata ramasi.

Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasa sa se raceasca si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]