Briose cu nectarine, gem si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 4 Aug 2009 | 9052 vizualizari

COMENTARII (9)

klausenburger_adica Lacrima 1

04.08.2009, 11:26

sunt tare frumoase si cred si gustoase

ala_oancea 1

04.08.2009, 18:06

Multumesc Lacrima !

sandytza 1

04.08.2009, 18:28

Ce bine arata

Miha 1

06.08.2009, 23:43

Foarte frumoase si apetisante!

ala_oancea 1

07.08.2009, 09:57

Multumesc

Bunica 1

21.09.2009, 20:53

Cum ar fi oare daca am pune gemul la mijloc?

ala_oancea 1

21.09.2009, 21:33

Hmm ... buna idee Bunica Aluatul este destul de consistent si cred ca ar sta, nu s-ar da la fund.

Bunica 1

21.09.2009, 22:00

Gemul pus la mijloc la coacere insiropeaza putin briosa.

elena1988 1

05.03.2011, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]