Briose cu sirop de portocale

de sabiradu in Prajituri, 4 Feb 2012 | 8587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 lg zahar
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 lmare de mac
  • 3 linguri suc de portocale
  • 1 lg coaja rasa de portocala
  • 6-7 linguri faina
  • 100 g unt

Sirop

  • cca 300 ml suc de portocale,proaspat stors
  • 4 linguri zahar

Decor

  • 2 pahare de iaurt cu fructe ,
  • piersici - in cazul meu
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sirop de portocale:

Punem ouale intr-un castron,le mixam pana isi tripleaza volumul .Adaugam zaharul treptat si apoi untul topit

Punem si macul in compozitie apoi sucul de portocale si faina amestecata cu praful de copt .

Punem aluatul in hartie de briose la copt cca 15 minute .Intre timp facem siropul de portocale

Fierbem sucul impreuna cu zaharul si dupa ce se ingroasa putin dam de o parte si il lasam la recit .In hartia pentru briose punem 3/4 aluat .Dupa ce s-au copt punem cu lingura sirop peste ele si le insiropam bine

Mixam frisca bine bine si apoi adaugam iaurtul ,cu aceasta grozava crema ornam briosele .Sunt delicioase ,delicioase si insiropate.

TIPS-URI

1

Sunt la fel de bune si fara crema de iaurt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sirop de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

sabiradu 1

11.03.2012, 18:51

Va multumesc din suflet tutuoror .

Bya Ralu 1

11.08.2012, 19:24

minunate briosele

Raluxaa 1

21.03.2015, 21:09

minunate...mersi pentru reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]