Briose cu struguri

de Bya Ralu in Dulciuri, 12 Sep 2016 | 4718 vizualizari

 

eu din toata compozitia am facut un chec si de restul briose

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • esenta de vanilie
  • 1 ciorchine de strugure alb si rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu struguri:

Albusuriile se separa de galbenusuri,se mixeaza cu un praf de sare cateva minute,dupa care se adauga jumatate din compozitia de zahar si se mixeaza pana devine o textura lucioasa.

Galbenusuriile se mixeaza separat cu restul de zahar ramas,pana devine o crema.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de lamaie si portocala,esenta de vanilie,si crema de galbenusuri.

Amestecam usor cu o spatula,de jos in sus,pana se omogenizeaza ingredientele.

Boabele de struguri se spala si se sterg cu un servet uscat si se taie in jumatate.

Cu o lingura punem aluat in formele de briose(Cam jumatate),adaugam jumatati de struguri,dupa care completam cu aluat,iar deasupra punem cateva bobite mici de struguri.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30 minute.

Se servesc reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diaconta 1

14.09.2016, 22:50

Foarte bune cu struguri

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:22

multumesc

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 12:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]