Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

de laylalala in Prajituri, 1 Oct 2010 | 6178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • 200 ml lapte batut
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 120 gr faina
  • 50 gr cacao pudra
  • 1 ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata alba
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba:

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins- rețetă de bază