Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

de Bucataras in Mancaruri de legume, 12 Iun 2024 | 2105 vizualizari

 

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află cum să pregătești acest preparat cremos și delicios pentru mesele tale speciale.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:
  • 150 g brânză gorgonzola dulce
  • 100 g sparanghel
  • 100 g broccoli
  • 1 ou
  • 200 ml smântână lichidă
  • 50 g mozzarella pentru pizza
  • Sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm.

Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate.

Într-un bol, amestecați oul cu smântâna lichidă și bateți bine cu furculița. Condimentați după gust cu sare și piper. Adăugați și brânza gorgonzola.

Într-un vas termorezistent, așezați legumele, apoi turnați deasupra amestecul cu ou și brânza gorgonzola. Radeți pe deasupra mozzarella din belșug și dați vasul la cuptor, la 180 grade pentru cca 30 minute, până se rumenește frumos.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

13.06.2024, 13:51

Delicios !

Constelatialeu 1

17.06.2024, 17:58

Aici chiar ca zic pas

Panacris 1

20.06.2024, 10:32

Bun, bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai pane