Bruschete cu hamsii si ceapa

de xana in Peste, 23 Ian 2014 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hamsii
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri otet
  • faina de grau
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu hamsii si ceapa:

Curatam cepele si le taiem in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline, sare, piper si foile de dafin. Le calim la foc mic timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine, dar fara a se rumeni. Can este aproape gata, se adauga otetul.

Pestisorii se curata, se dau cu sare si se trec prin faina de grau. Se prajesc in ulei de floarea soarelui pana se rumenesc usor.

Punem intr-un vas mai adanc un rand de hamsii, apoi unul de ceapa si tot asa pana terminam si hamsii si ceapa. 

Se da la frigider pana a doua zi, cand ii putem servi pe felii de paine, putin prajita sau dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu hamsii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton si masline