Astăzi am pregătit niște bruschete gustoase cu brânză camembert, piersici și prosciutto, garnisite cu un strop de miere și cimbrișor proaspăt. Se fac foarte ușor și te cuceresc cu gustul lor bun și textura crocantă.
Pentru aceste Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri, sunt necesare următoarele ingrediente: baghete pâine, camembert, piersici, prosciutto, miere și cimbrișor.
Cum se prepara aceste Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri:
Taie baghetele în jumătăți, pe lungime. Stropește pe fiecare cu puțin ulei de măsline. Așază-le în tava de aragaz, tapetată cu hârtie de copt.
Curăță și feliază piersicile.
Pune la încins puțin ulei de măsline într-o tigaie. Rumenește feliile de piersici pe ambele părți.
Feliază brânza camembert și așază-le pe baghetele de pâine. Pune deasupra felii de piersici și la final felii de prosciutto.
Coace bruschetele în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, până când se rumenesc frumos și feliile de prosciutto devin crocante.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le puțin la temperat, apoi glazurează-le cu puțină miere și cimbrișor proaspăt.
Servește-le cu poftă, sunt extraordinar de gustoase.