Bruschete cu ton

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 5111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 1 conserva de ton bucati ( in ulei sau apa, dar este mai bine sa alegeti ton in apa),
  • sare, piper (dupa gust),
  • 3-4 frunze foarte mici de rucola ( taiate marunt),
  • 2 lingurite cu ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi (tocati marunt),
  • 2 linguri cu masline ( bucati, nu intregi, dulci, nu foarte sarate),
  • 1/2 sau 1 lingurita cu frunze uscate de oregano (tocate marunt),
  • 4 felii de paine,
  • 2 lingurite cu patrunjel ( tocat marunt) si 1 arpagic (samanta de ceapa).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton:

Frunzele de rucola se spala cu apa rece si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si el si se toaca marunt, la fel si ca oregano. Usturoiul si arpagicul trebuie taiate marunt. Se combina intr-un bol uleiul de masline cu sarea, piperul, arpagicul, oregano, patrunjelul, maslinele si rucola. Amestecul se pune pe cele 4 felii, in mod egal. Apoi se va aseza o cantitate egala de ton pe acesta.

Se preincalzeste cuptorul si se baga bruschetele in cuptor. Se lasa cateva minute in cuptor, pana ce se rumeneste painea. La aceasta reteta mai puteti adauga felii de mozzarela si rosii coapte, de la care se inlatura semintele.

Pofta buna!

text: Stama Madalina

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica