Un fel principal tare sățios, pe gustul Zmeișorilor! Spor și poftă bună! 😉
Ceapa verde și ardeii se curăță, spală și se toacă grosier.
Într-un vas încăpător, gen cratiță se adaugă uleiul, apoi vegetalele, 200 ml apă rece și se lasă la călit la foc mediu semiacoperit, cca. 10 minute, până ce vegetalele ajung translucide.
Între timp pieptul de pui se fasonează și taie bucățele, ce se adaugă apoi la amestecul de mai sus, lăsându-se la gătit cca. 10 minute la foc iute, neacoperit, amestecându-se la nevoie.
Apoi se asezonează de sare, piper, boia, usturoi, pudra de muștar și vin, se mai lasă la gătit cca. 15 minute semiacoperit, la foc mediu.
Spor și poftă bună! ;)
1
Ca și garnitură puteți opta pentru piure, orez, cartofi fierți, legume sau chiar paste! ;)