Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi

de Panacris in Vita, 8 Iun 2012 | 5772 vizualizari

 

O mancarica savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • bucatele de carne de vita 500 g.,
  • ulei Olina, omega 3, 50 ml.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • ciuperci 200 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • cartofi albi 500 g.,
  • bulion 500 ml.,
  • verdeata proaspata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi:

In vasul wok, bucatele de carne se prajesc rapid in ulei. Se scot din ulei, intr-o farfurie, in uleiul incins se calesc rapid ceapa si usturoiul curatat si tocat marunt.  Se adauga apoi carnea, si ciupercile curatate, tocate marunt, se asezoneaza de sare, piper, boia, apoi se toarna vinul si se completeaza cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic, semiacoperit cca. 30 de minute.

Intre timp se curata cartofii, se taie cubulete si se adauga la amestecul de carne. Se mai lasa la fiert cca. 20 de minute, completandu-se cu apa. Spre final se adauga bulionul si verdeata tocata marunt, lasandu-se sa mai fiarba cca. 10 minute.

Se serveste fierbinte cu muraturi sau salata de varza dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alinutzika 1

08.06.2012, 22:13

LUK 1

09.06.2012, 09:50

tare buna

Panacris 1

11.06.2012, 09:16

Multumesc ptr. aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare ca la Konigsberg