Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2015 | 8167 vizualizari

COMENTARII (37)

Valclaudia 1

26.11.2015, 17:28

ce rasfat pe baietii tai! Ce papa buuuun...

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Multumesc, Val!

Merisor 1

26.11.2015, 20:20

Buni

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:00

Wowwwwwwwww! Ce bine si buuuuna arata!!!!Si cata munca! Grozava budinca ta Merisorule drag!

Merisor 1

26.11.2015, 21:11

Ruxule, nu e munca mai multa decat la o mancare obisnuita Multzu mult de aprecieri! ><

RuxyRux 1

26.11.2015, 21:15

Eu zic ca este Merisor...ca doar nu se bate din palme )) Numai noi stim care stam zilnic cate 3 sau 4 ore in bucatarie

Rocsi 1

26.11.2015, 21:18

Aspectoasa si consistenta budinca ta!

mihaelar63 1

26.11.2015, 23:13

Vreu sa fiu si eu criticul tau ) Arata prea bine si doresc sa ma conving

miki_a 1

27.11.2015, 13:46

Foarte buna si frumoasa!

Andra_Constantinescu 1

27.11.2015, 14:35

Buna!

Adi 1

27.11.2015, 20:21

Foarte buna!

Panacris 1

28.11.2015, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de pulpe dezosate,carnati si branza topita Delaco