Budinca cu ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 65089 vizualizari

 

Este un aperitiv rapid, usor de facut si foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii cu ciuperci
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 cepe taiate si calite usor
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte
  • sare,
  • piper,
  • patrujel,
  • marar verde
  • 6 oua batute bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ciuperci:

Pentru inceput taiem si calim ceapa. Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul si amestecam usor. Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru 40-45 minute la 180°C.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Larisel 1

03.12.2013, 17:12

Vaaai
Direct in top pentru mine

Pushaa 1

16.01.2014, 11:08

anca_rm 1

16.01.2014, 11:45

pe asta o fac azi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]