Budinca cu cozonac ramas de la Paste

de AlexTeacher in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 3920 vizualizari

 

Cateva idei pentru "dupa Paste" :)))

 

INGREDIENTE

    • Cozonac uscat – 1 buc
    • Lapte condensat (pentru prajituri) – 200 ml
    • Smantana de gatit – 250 ml
    • Scortisoara macinata – 1 lingurita
    • Coaja de lamaie rasa – 1 lingurita
    • Esenta de vanilie – 1 lingurita
    • Stafide – 100 g
    • Unt topit – 70 g
    • Oua – 4 buc
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cozonac ramas de la Paste:

  • Rupe cozonacul bucati si pune-l intr-o tava adanca;

  • Intercaleaza si stafidele printre el;

  • Bate ouale cu mixerul si adauga untul topit, smantana, laptele condensat, esenta de vanilie si coaja de lamaie;

  • Pune compozitia peste cozonacul din tava, apasand usor cu o lingura;

  • Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;

  • Infige o scobitoare in centru dupa cca 25-30 min si daca este curata inseamna ca este gatita;

  • Serveste cu inghetata si topping de vanilie sau caramel;

    Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cozonac ramas de la Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dantes 1

07.05.2016, 06:28

Buna!

kytz 1

17.04.2017, 11:13

O idee foarte bună!

madi_marin 1

17.04.2017, 12:28

o modalitate foarte buna de a recicla resturile de cozonac ramase de la sarbatori

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza