Pui broccoli la fiert, in apa cu sare, pentru 4-5 minute.
Intre timp, tai felii subtiri ardeiul si maslinele, muschiul il tai cubulete, iar ceapa o tai rondele. Incingi intr-o tigaie 2 linguri de ulei si calesti ceapa, muschiul, ardeiul. Dupa ce a clocotit broccoli, il scurgi bine de apa si adaugi 1/3 peste legumele din tigaie, iar 2/3 din broccoli le pui intr-un blender impreuna cu ouale si le mixezi bine.
Adaugi crema de broccoli peste branza si omogenizezi compozitia cu ajutorul unei furculite. Adaugi sare si piper dupa gust, iar apoi adaugi legumele si amesteci usor.
Ungi cu ulei un vas termorezistent si il tapetezi cu pesmet, apoi torni compozitia (poti sa ornezi cu cateva legume). Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.
Lasi sa se racoreasca putin si apoi servesti budinca.