Budinca de cartofi

de LUK in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 12619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 oua
  • 200gr branza telemea
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare 30min.Cand sunt fierti se racesc in apa rece, se curata si se rad pe razatoarea mare.Branza telemea se rade pe razatoare si se amesteca cu cartofii,smantana si 3 oua.Se unge o tava iena cu putin ulei si se aseaza compozitia.Un ou se bate cu putina sare si se pune peste compozitia de cartofi.Peste oul batut se presara cascaval ras.

Se coace in cuptorul preincalzit 35min,pana cand se va rumeni frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate folosi ca garnitura la fripturi sau se consuma ca atare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor