Budinca de ciuperci

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii,
  • 1/2 kg ciuperci champignon,
  • frunze proaspete de patrunjel,
  • 1 ou,
  • 2 linguri pesmet,
  • 1 lingura amidon,
  • sare,piper,
  • ulei ,
  • 50gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciuperci:

Pregatim ciupercile,pe care le curatam de pielita si le spalam bine in apa,dupa care le taiem cubulete.
Incingem 2 linguri de ulei,intr-o tigaie,adaugam ceapa taiata marunt si o lasam la calit.
Adaugam si ciupercile si lasam in continuare la foc,adaugand din cand in cand apa calduta pana cand sunt fierte bine.
In acest moment  luam vasul de pe foc,adaugam oul,amidonul,pesmetul,frunzele de patrunjel spalate si taiate.sare,piper dupa gust si omogenizam totul bine cu o lingura de lemn.
Pregatim o forma de chec pe care o "invelim" bine in unt,adaugam compozitia si dam totul la cuptorul    incalzit,pentru circa 40 min,pana se desprinde de pe margini.
Lasam budinca sa se raceasca,o feliem si servim cu salata.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei, morcovi si cartofi!